Diverse mouwemblemen uit de hele wereld.
 
 

Laat hier een berichtje achter....

Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Wim Broere
27-05-20 16:59:05
Hoi Maurice eindelijk eens wat tijd vrij gemaakt om die geweldige collectie te bewonderen het ziet er fantasties uit binnen kort kom ik weer langs want ik heb weer wat gevonden gr.Wim
Opmerking:
Hoi Wim, sorry voor mijn late reactie. Leuk om weer eens van je te horen. Als het goed is heb je mijn nummer nog dus bel me even dan kunnen we een afspraak maken.
Juul De Graaf
07-05-20 19:13:47
Een indrukwekkende verzameling. Leuk om te zien dat er nog meer mensen zijn met dezelfde hobby. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog wat voor elkaar betekenen.
Opmerking:
Dank je wel. Ik hoop je snel eens te zien op de Maasvlakte. Kom snel nog eens terug op mijn website.
Jurgen
03-05-20 14:41:21
Mooie site Maurice. Ik ben onder de indruk van de hoeveelheid verschillende Nederlandse emblemen en variaties van de Duitse diensten. Geeft aan dat er nog genoeg te verzamelen valt.
Ga vooral zo door!
Opmerking:
Dank je wel Jurgen. De verzamelwoede is nog steeds niet gestild dus ik ga nog even door. Jij ook suc6 met het uitbreiden van de jouwe en kom nog eens kijken.
Tim Brinkman
13-03-19 14:35:57
Heb je snel gedaan!! Gaaf:) wat Nouk zegt zullen volgende keer weer meenemen
Opmerking:
Hoi Tim, bedankt voor je reactie. Je hebt echt een mega mooi en origineel embleem (189 bedrijfsbrandweer) laten maken voor je ploeg. Hoop dat ze hem met trots zullen dragen. Nogmaals, enorm bedankt.
Anouk Wassenaar
13-03-19 14:27:13
Super gaaf Maurice! 😎💪🏻
Als ik weer wat tegen kom tijdens het reizen neem ik het voor je mee!
Opmerking:
Hoi Anouk, bedankt voor de emblemen. Steek er niet teveel tijd en geld in zoals ik.....mocht je wat tegenkomen, ik hou me altijd aanbevolen. Bedankt voor je reactie.....
Tonen: 5  10   20